Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06
Beste Oogstleden,

Het einde van het jaar is in zicht en daarmee komt er ook een einde aan het oogstseizoen op de tuin. Hier en daar staat er nog wel wat op de tuin, maar niet genoeg om nog elke week een oogstbrief te sturen. Je kunt vanaf nu plukken wat je nog kan vinden. Geniet van de laatste restjes.

Volgende week komt er nog een jaarverslag van de tuinders. Daarin kijken we terug op afgelopen seizoen en komt er natuurlijk een vooruitzichtje naar het nieuwe jaar. In januari kun je je dan ook weer aanmelden voor het nieuwe seizoen. Wij hopen natuurlijk iedereen weer terug te zien in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen we jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig uiteinde. En alle goeds voor 2023!

Ps: Zoals je wellicht weet is er elke 2e zaterdag van de maand eetcafé met verse pizza's uit de leemoven. Mee eten is op donatie.

En op 14 januari hebben we traditiegetrouw een speciaal eetcafé met nieuwjaars BINGO!
Het werkt als volgt: Iedereen neemt alle overbodige kadootjes en spullen die je met kerst en sinterklaas hebt gekregen mee en deze kado's gaan samen op een grote tafel. Als je BINGO hebt mag je een kadootje uitzoeken en zo krijgen alle spullen weer een nieuwe gelukkige eigenaar. Tot dan? :)

Hartelijke groet van het tuinteam.
IMG-20221030-WA0033
IMG-20221030-WA0028
MailPoet