Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06

Beste oogstgenoten!

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en er is veel nieuws.

Nieuwe tuinder

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Arjen en voor het komende jaar ben ik de nieuwe tuinder van de zelfoogsttuin. Met veel plezier neem ik het over van Sieger en de andere tuinmannen en vrouwen.

Begin vorig jaar startte ik met vrijwilligerswerk bij de biodynamisch tuinderij “de Eemstuin” om ervaring op te doen voor een eigen avontuur als tuinder. Ik heb veel geleerd over het telen van groenten. Van grondbewerking tot oogsten. allemaal volgens de biodynamisch principes.

Nu mag ik zelf aan de slag als tuinder. Ik heb er enorm veel zin in om voor jullie lekkere groenten te telen.
foto zelfoogsttuin Arjen

Nieuwe seizoen en lidmaatschap

In het nieuwe seizoen ga ik op dezelfde manier met de zelfoogsttuin verder.

Gedurende +/- 32 weken kun je elke week ongeveer 7 verschillende groenten oogsten voor 1 á 2 personen. In het oogstbericht kun je lezen welke groenten die week geoogst kunnen worden. Ook vind je een recept waarin één of meerdere groentes van de tuin verwerkt zijn.

Je kan het hele jaar oogsten met een lidmaatschap of 10 keer oogsten met een strippenkaart. Met een strippenkaart kun je zelf kiezen welke weken je in het jaar gaat oogsten.

Lidmaatschap voor het hele jaar 250 euro
Strippenkaart 100 euro

Wil je dit jaar ook weer oogsten? stuur dan een mailtje naar info@zelfoogsttuin-tenboer.nl

Meewerkdag 23 februari

De natuur heeft hard haar best gedaan om alle onbedekte stukjes aarde af te dekken met allerlei verschillende soorten planten. Om de bedden weer te kunnen gebruik moet er dus flink gewied worden.

op 23 februari organiseren we een meewerkdag waarop we de handen uit de mauwen steken. We maken er een gezellige dag van met in de middag een lekkere kop warme soep. Natuurlijk is er ook warme koffie en thee.

Of je nu komt meewerken of alleen komt buurten, iedereen is van harte welkom om langs te komen. Als je langs komst stuur dan even een berichtje zodat we ongeveer weten hoeveel koffie, thee en soep er moet zijn.

We gaan om 10 uur van start en je kan elk moment van de dag aanschuiven en zelf weten hoe lang je blijft.

Tot op de tuin!

Hartelijke groet van het tuinteam.
MailPoet