Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06

Beste oogstgenoten!

Meewerkdag 16 maart

Vorige week heeft de boer de tuin omgeploegd. Er kwam een prachtige kleigrond te voorschijn die veel moois belooft voor komend seizoen. Nu is het tijd om de groentebedden te maken en de paden opnieuw uit te zetten. Samen maken we er een gezellige dag van terwijl we de handen uit de mouwen steken. Er is koffie en thee en in de middag een lunch met een heerlijke vegetarische soep.

De meewerkdag begint zaterdag 16 maart om 9.30 uur tot en met het einde van de middag. Maar je kunt instromen en vertrekken wanneer je wilt. In ieder geval graag tot ziens.
land geploegd trekker

Nieuwe seizoen en lidmaatschap

In het nieuwe seizoen ga ik op dezelfde manier met de zelfoogsttuin verder.

Gedurende +/- 32 weken kun je elke week ongeveer 7 verschillende groenten oogsten voor 1 á 2 personen. In het oogstbericht kun je lezen welke groenten die week geoogst kunnen worden. Ook vind je een recept waarin één of meerdere groentes van de tuin verwerkt zijn.

Je kan het hele jaar oogsten met een lidmaatschap of 10 keer oogsten met een strippenkaart. Met een strippenkaart kun je zelf kiezen welke weken je in het jaar gaat oogsten.

Lidmaatschap voor het hele jaar 250 euro
Strippenkaart 100 euro

Voor wie mee wil oogsten dit seizoen kan zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@zelfoogsttuin-tenboer.nlBedankt voor het lezen en graag tot ziens op de tuin!

Hartelijke groet van het tuinteam.
MailPoet