Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06

Beste oud leden!

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Als deel van de voorjaarsschoonmaak zijn we de ledenlijsten van afgelopen jaren aan het doorlopen. We willen jullie graag op de hoogte stellen van het volgende.

Nieuwe tuinder

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Arjen en voor het komende jaar ben ik de nieuwe tuinder van de zelfoogsttuin. Met veel plezier neem ik het over van Sieger en de andere tuinmannen en vrouwen.

Begin vorig jaar startte ik met vrijwilligerswerk bij de biodynamisch tuinderij “de Eemstuin” om ervaring op te doen voor een eigen avontuur als tuinder. Ik heb veel geleerd over het telen van groenten. Van grondbewerking tot oogsten. allemaal volgens de biodynamisch principes.

Nu mag ik zelf aan de slag als tuinder. Ik heb er enorm veel zin in om voor jullie lekkere groenten te telen.
foto zelfoogsttuin Arjen

Voorjaarsschoonmaak

We zijn aan dus aan het opruimen. Zo ook de ledenlijsten van vorig jaar en het jaar daarvoor.

We willen jullie vragen of jullie in de oud ledenlijst willen blijven en op die manier op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de zelfoogsttuin. Mocht je niet op de hoogte willen blijven via de nieuwsbrief dan vind je onderaan de nieuwsbrief de knop om uit te schrijven.

Seizoen 2019

Mocht je dit jaar toch weer oogstgenoot willen zijn dan kan dat natuurlijk ook. De spelregels voor het lidmaatschap staan op de website www.zelfoogsttuin-tenboer.nl
Bedankt voor het lezen en graag tot ziens op de tuin!

Hartelijke groet van het tuinteam.
MailPoet