Schermafbeelding 2017-11-27 om 21.42.06

Beste oogstgenoten!

In deze mail willen we jullie op de hoogste stellen van een aantal activiteiten die we komende tijd organiseren.

Meewerkdag 10 maart

Buiten is het koud en volop winter, maar dat neemt niet weg dat het nieuwe seizoen alweer op het punt staat om te beginnen. Volgende week beginnen we daarom met de eerste voorbereidingen op de tuin en hiervoor hebben we weer een leerzame, gezellige en smakelijke meewerkdag georganiseerd.

We gaan de paden op de tuin weer opnieuw aanleggen met verse houtsnippers en de teeltbedden ophogen met compost. We zijn de hele dag lekker buiten in de weer met kruiwagens en natuurlijk zorgen wij voor koffie en thee, lekkere tussendoortjes en een smakelijke biologische en vegetarische lunch.

De meewerkdag begint zaterdag 10 maart om 9.30 uur tot en met het einde van de middag. Maar je kunt instromen en vertrekken wanneer je wilt. In ieder geval graag tot ziens.
9a6f52d1-4a8c-440a-b085-afa2bfdcd2e5

Andere data om in je agenda te zetten

De start van het nieuwe seizoen laten we niet onopgemerkt voorbij gaan! De komende tijd hebben we namelijk een aantal verschillende activiteiten georganiseerd die je alvast in je agenda kunt zetten.

17 maart - Open tuin van 12 tot 14 uur met rondleiding en informatie over de zelfoogsttuin. De tuin is groot genoeg voor nog een aantal extra leden dus nodig je buren, vrienden, familie en andere geïnteresseerden uit.

7 april - Meewerkdag. Het is tijd om te zaaien en de plantjes uit de kas van Gijs (zelfoogsttuin Haren) een plekje te geven in de vaste grond. Een leerzame en gezellige dag.

28 april - Openingsfeest (niet te missen!). Met heerlijke pizza's uit de steenoven en onder het genot van een drankje willen we graag samen met alle leden het nieuwe seizoen openen en hopelijk de eerste oogst vieren. Meer info volgt nog.
Bedankt voor het lezen en graag tot ziens op de tuin!

Hartelijke groet van het tuinteam.
MailPoet